Navigare: design web | ghiduri grafica | demotivationale | jocuri | povesti | culinar | contact | home

Dioanad. Pagina de aniversari.

[blog]

Un an de Blog de Webdesign

4 iunie 2008 - Intr-un anunt sec si destul de lugubru, Blog de Webdesign noteaza trecerea unui an de la infintare.
citeste mai mult

Un an

Credeati ca am murit? Nu, cel putin nu inca... chiar daca "vorbit" destul de putin aici in ultima vreme. Si nici nu am renuntat (la ce? am la ce renunta? am ce continua?)
Oricum, zilele astea se implineste un an de la infintarea acestui site. Motiv de bucurie? De tristete?
Exista o certitudine: sint tot aici, nu am plecat (nu am cum sa plec), chiar daca nu am construit nimic direct si vizibil, am facut tot ce mi-a stat in puteri pentru a consolida fundatia si a permite o crestere, daca vreodata se va mai pune problema de crestere.
Si daca tot vorbesc de un an, as putea incerca un mic bilant: obiectivul primar a fost un esec total, citeva mici reusite la obiective secundare sau tertiare sint complet lipsite de importanta in fata esecului primar. Optimista situatie, care iti incarca beteriile la capacitate maxima cu energie pentru a continua... dar cind nu ai incotro, continui.

cakebeerMaterial pentru sarbatori

12 iulie 2007
Fie ca e o aniversare mare sau una mica, de fiecare data merita sarbatorit! De obicei cu bere, tort, sau macar inghetata sau ciocolata.
Pentru amatorii de torturi, am pregatit o ampla dizertatie despre Tortul Diplomat

Dar cel mai important nu este cu ce sarbatoriti, bere, tort, inghetata, ciocolata, mult mai important este ca daca ati promis sa sarbatoriti o aniversare, aceasta promisiune sa fi fost sincera si sa va tineti de ea.

[blog]

O luna de Blog de Webdesign

4 iulie 2007 - La o luna de la infintare Blog de Webdesign este un moment potrivit pentru a-i adresa acestuia cele mai calde urari.
Numarul articolelor este de 30 in 30 de zile, subiectele sint diversificate dar in acelasi timp coerente, vizitatorii sint in crestere.
Iata si o mica statistica despre ce au gasit vizitatorii cel mai interesant pina acum:
continut citeste mai mult

[un]Happy birthday! - o luna de dioanad.info

Cu ocazia implinirii unei luni de existenta, in spiritul transparentei sale obisnuite, dioanad.info impartaseste cititorilor sai citeva date statistice, masura a succesului sau insuccesului sau. Date suplimentare sint disponibile pentru un public selectat la cerere.

Nota: parte din continutul acestui site este sindicalizat in alte locatii (Cel putin alte 3), statistica de fata nu acopera accesarile articolelor republicate (din nou, datele dint disponibile pentru un public selectat la cerere).

Surse de trafic - de unde ne vin cititorii. Cautarile cu Google sint dominante.
surse de trafic
[vezi mai mult]


Keywords - ce au cautat cititorii. Umorul involuntar este nepretuit, exista combinatii absolut incoente si intimplatoare, cum ar fi: "mimicii fetei", "exemplu biografie", "biografie exemplu", "eseu de absolvire", "piesa bau-bau", "foto tarani", "fotografie tabla", "eseeu despre valoare".
keywords
[vezi mai mult]


Si o privire fugara la logul brut (analog):
brut

[blog]

Felicitari

13 iunie 2007 - dioanad.info felicita calduros siteul infratit Blog de Webdesign cu ocazia publicarii celui de-al 10-lea articol in mai putin de 10 zile! Buna treaba!
Desi nou aparut, acesta a fost bine primit in blogosfera si anunta un viitor frumos.
citeste mai mult

bau bau - © 2007 Bau Bau care a luat-o razna | De citit despre Ioana