Navigare: design web | ghiduri grafica | demotivationale | jocuri | culinar | contact | home

Povesti, povestiri, abureli si alta pretinsa literatura

Poveste fantasica (DRAFT)

Deocamdata primul volum din ceea ce poate fi o trilogie, Drumul spre Lacul Otravit este o colectie de note ale unui batrin general despre marirea si decaderea natiei umane si despre alianta si razboaiele acestora alaturi de neamul elfilor.
Daca povevestea va dovedi interes in rindul cititorilor, ar mai putea continua cu inca doua noi volume, unul despre agonia rasei oamenilor si altul despre utlimii ramasi si refuzul lor de a accepta sa moara.

Poveste de groaza (REZUMAT)

Rezumatul unei povesti de groaza, cu eroi, zombie, vrajitoare, blesteme si tradari. In functie de reactia cititorilor poate deveni mai consistenta, capatind personaje bine conturate, dialoguri si descrieri ample.
Sfirsitul povestii nu este unul fericit.

Povesti grafice: benzi desenate

Proza poate fi plictisitoare daca e lunga si cititorii nu au rabdare, asa ca incercam sa spunem povesti si in alte medii, astfel incit sa multumim public cu tot felul de gusturi..

Feedback

Nimic nu este mai incurajator pentru un website decit comunicarea cu cititorii, prin care acestia isi manifesta interesul de orice fel, prin laude sau chair critici constructive. Si asemenea nestemate se pot gasi la tot pasul, chiar in scrisorile primite de la cititori:
cred ca vrajitoarea albastra a urmarit ca eroul sa sfarseasca astfel, injunghiat mai intai de ea, cea in care a avut incredere, apoi de vrajitoarea verde, la fel in care a avut incredere.amandoua au vrut ca el sa sufere, pentru a sfarsi astfel, chinuit, parasit, neajutorat...
entuziasmul povestii e dublat de faptul ca motivul pt care cele doua au actionat in felul acesta nu e dezvaluit. daca ar fi fost, ti-ar fi dat impresia, in final, de un film american prost. poate ma mai anuntati si pe mine in cazul in care mai scrieti ceva... adresa mea de mess e [anonimizat].
succes in continuare!
p.s. sper sa-mi scrieti...
Raspuns: multumesc pentru aprecieri, chiar mi-a luminat putin ziua acest raspuns, ma bucur ca cineva a empatizat cu povestea, sper sa intorc o parte din recunostinta prin publicarea comentariului.
In legatura cu scrisul pe messenger, totusi nu voi face asta, cu greu se gaseste timp in cursul zilei, apreciez totusi pentru invitatie.
Creative Commons License
Aceasta lucrare este licentiata sub Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.

bau bau - © 2007 Bau Bau care a luat-o razna | De citit despre Ioana